Copywritingul este o îmbinare perfectă între abilitatea de a concepe texte literare (sau talent denumit și « formă de artă ») și cea de a încadra textele în diverse rigori pur tehnice (să fie SEO adaptate, să aibă dimesiunea adecvată, tonul și stilul potrivit etc.).

Cât de greu v-a fost să gășiți un medic care să scrie un articol de specialitate destinat publicului larg sau un copywriter care să scrie un articol medical  pe care să-l puteți propune cititorilor blogului dvs.?

Copywriterii noștri au supra-specializare în realizarea de articole pe teme medicale într-un limbaj perfect accesibil publicului larg, dar și suficient de « tehnic » pentru a inspira profesionalism și acuratețe.

Echipa noastră de copywriteri are o experiență vastă și educație pentru a gestiona proiecte diverse, de la conținut scris de site-uri web la cel de social media, marketing prin e-mail și articole medicale.

Realizăm articole de blog SEO adaptate

Fie că vă propuneți lansarea știrilor de specialitate sau realizări personale, lansarea de noi servicii, prezentarea membrilor echipei sau pur și simplu distracția cititorului, ne asigurăm că vor fi perfect „echipate” pentru a fi rapid și frecvent vizualizate.

Conținutul realizat de noi vă va diferenția de concurență.