SEO este o practică de marketing care se schimbă constant. Nu cu mult timp în urmă, SEO s-a bazat în primul rând pe optimizarea cuvintelor cheie, strategia de backlink și listări adecvate. Astăzi, aceste elemente reprezintă mai puțin de 50% din eficacitate, restul sunt distribuite între comportamentul clientului în Social Media (frecvența postărilor și implicarea), calitatea conținutului și consistența postărilor.

Sunteți obișnuiți să supravegheați continuu:

  • îmbunătățirea strategiilor, analiza tendințelor din industrie
  • acțiunile concurenței pe care le puteți utiliza pentru a vă optimiza deciziile legate de strategia SEO
  • analiza titlurilor paginilor și meta-datelor, astfel încât să puteți afla dacă există pagini lipsă sau duplicate pe site-ul dvs

Echipa noastră utilizează cele mai noi aplicații pentru a asigura clienților confortul unui parcurs online adaptat și facil.

Aveți pusă la punct strategia de Local SEO?

Local SEO este o formă extrem de eficientă de marketing online, care permite companiilor locale să-și promoveze serviciile clienților locali. SEO local le permite clienților să găsească rapid exact medicul, cabinetul, spitalul pe care îl caută.

Noi ne concentrăm pe îmbunătățirea continuă a SEO local:

  • geolocalizare și îmbunătățirea referințelor locale corespunzătoare fiecărei locații (cabinet, spital, etc)
  • imbunătățirea tehnicilor Drive-To-Cabinet pentru a crește prezentrea pacientului în locație

Echipa noastră de specialiști SEO și scriitori de conținut știu exact ce este nevoie pentru a realiza un proiect de calitate, pentru a vă aduce site-ul pe prima pagină a motoarelor de căutare.