Abdominoplastia – Secretele unei interventii pe care o aleg atat femeile cat si barbatii

Un abdomen ferm și plat precum cel al modelelor de pe podium este visul oricărei femei! Însă, ce este de făcut atunci când sportul și dieta nu sunt cei mai buni prieteni ai noștri?! În acest sens, ne ajută chirurgia estetică prin intervenția cunoscută sub numele de abdominoplastie. Prin această intervenție chirurgicală excesul de piele și de grăsime din zona inferioară a abdomenului sunt îndepărtate, fapt ce duce și la scăderea considerabilă în greutate.

Abdominoplastia redă linia armonioasa a corpului

Un stil de viață nesănătos, o alimentație dezechilibrată, lipsa sportului sau sarcina, sunt doar câteva cauze ale apariției excesului de grăsime și piele din zona abdomenului. Cu ajutorul abdominoplastiei orice femeie își poate recăpăta dimensiunile dorite și implicit, încrederea în sine. Această intervenție chirurgicală redă linia armonioasă a corpului, mușchii abdominali sunt întinși și întăriți, iar abdomenul devine ferm și plat.

Abdominoplastia nu previne creșterea ulterioară în greutate

„Un lucru important de știut este că abdominoplastia nu este eficientă pentru obezitate și nu poate substitui curele de slăbire. Ea este o modalitate de extragere a pielii abdominale în exces și uneori, a depozitelor nedorite de grăsime rămase pe talie în urma dietei sau exercițiilor fizice. Cu alte cuvinte, abdominoplastia nu este un tratament pentru celulită sau obezitate și nu previne creșterea ulterioară în greutate. Un regim alimentar ordonat și sănătos, dar și exercițiile fizice regulate sunt absolut necesare pentru a menține rezultatul”. explică dr. chirurg estetician Călin Doboș.

Abdominoplastia se poate realiza și la bărbați

Această intervenție chirurgicală este recomandată în general femeilor care doresc să își îmbunătățească aspectul fizic, însă se poate realiza și la bărbați. În ultimul timp, bărbații au devenit tot mai interesați să își îmbunătățească aspectul fizic prin intermediul operațiilor estetice. Fie că vorbim despre intervenții chirurgicale estetice ce se realizează la nivelul feței, fie la nivelul corpului, aceștia apelează din ce în ce mai des medicul estetician.

Abdominoplastia este o intervenție chirurgicală complexă, care presupune o serie de analize și consultații în detaliu. Această intervenție se realizează sub anestezie generală și necesită spitalizarea 1-2 zile. Pentru o recuperare mai rapidă, în următoarele două săptămâni de la intervenție se recomandă evitarea efortului fizic. Pentru mai multe detalii despre abdominoplastie și alte operații estetice, accesați www.drdoboscalin.ro .

 Despre Dr. Călin Doboș

Dr. Călin Doboș deține o vastă experiență în domeniul chirurgiei estetice, acumulată în cei peste 15 ani de lucru în țară, dar și prin participarea la diferite cursuri internaționale în aproape toate țările din Europa, pe continentul american (în SUA, Canada) și Asia. Acesta a reușit să aducă la noi în țară cele mai eficiente tehnici de abordare a domeniului chirurgiei estetice.

Stagiile de perfecționare în străinătate, pregătirea timpurie făcută încă de pe băncile facultății, dar și nenumăratele cazuri soluționate anual reprezintă cartea de vizită a Dr. Călin Doboș.

Despre Creative Ideas

Agenția de comunicare integrată Creative Ideas are o experiență de peste 9 ani în domeniul marketingului. De-a lungul celor 9 ani de activitate, agenția Creative Ideas a dobândit o experiență vastă în medical marketing, travel marketing, food marketing, beauty&lifestyle marketing, fashion marketing, precum și în segmentul de corporate marketing. Clienții principali din portofoliul Creative Ideas sunt: Maresi Food Broker, Suplimentele alimentare Ropharma, Paralela 45, Coldwell Bankers si alti clienti.

Trimite mai departe