Cum sa te simti bine si sa fii si sanatoasa

Ai senzația că metabolismul tău este lent? Întâmpini probleme ale aspectului pielii sau probleme digestive? Nu reușești să scazi în greutate atât cât ți-ai propus deși ești la dietă și practici sport? Acestea sunt semnale prin care corpul te anunță că ar putea fi timpul pentru detoxifierea organismului.

Practicată de secole de culturi din întreaga lume – inclusiv sistemele de medicină ayurvedica și chineză – detoxifierea este despre odihnă, curățarea și hrănirea organismului din interior spre exterior. Prin eliminarea toxinelor, apoi prin a hrăni corpul cu nutrienți sănătoși, detoxifierea favorizează prevenția apariției diverselor afecțiuni și întărește capacitatea naturală a organismului de a menține sănătatea în parametrii optimi.

O alimentație necorespunzătoare conduce catre încetinirea și dereglarea bunei funcționalități a metabolismului. De cele mai multe ori această problemă provoacă constipație sau o tulburare a colonului. Aceasta apare la un număr mare de oameni, în special la femei și vârstnici.

Consumul alimentelor sărace în fibre este pricipala cauză care conduce către constipație. Pe termen lung, efectele pot deveni cronice, din acest motiv este foarte important ca în rutina alimentară zilnică să avem grijă să introducem alimente ce conțin necesarul de fibre, proteine, minerale și vitamine.

Cum susține Obegrass cura de detox prin reglarea tranzitului?

Un beneficiu major al produsului Obegrass este reprezentat de conținutul bogat de fibre și antioxidanți care permite reglarea tranzitului fără acțiune mecanică (agresivă) asupra aparatului digestiv. Fibrele se dilată cu ajutorul lichidelor în care este amestecat și a sucului gastric și formează o peliculă care îmbracă bolul digestiv, accelerând tranzitul intestinal fără a crea dezechilibre și eliminând astfel toxinele. De asemenea, prin pelicula formată ajută la o mai bună absorbție a vitaminelor și mineralelor și reduce absorția grăsimilor.

Prin acțiunea ingredientelor sale active, Obegrass reduce absorbția grăsimilor și a nivelului de colesterol LDL, fiind un supliment alimentar recomandat în dietele de slăbit și în curele pentru detoxifierea organismului. Acesta ajută în procesul de digestie, protejează aparatul digestiv de infecții și îi crește imunitatea, reglează și controlează aciditatea tubului digestiv.

Mai multe detalii aici!

Trimite mai departe