Cum ținem la distanță virozele stomacale pe timpul verii

Sezonul estival se apropie cu pași repezi și odată cu creșterea temperaturilor avem tendința de a ieși mai des din casă, de a mânca la diferite terase sau de a mânca mai des în drum spre birou sau școală. Cum facem să ținem la distanță virușii sau diferitele bacterii ce intervin in digestia normală este însă o mare provocare pentru că aceștia persistă din cauza temperaturilor prielnice dezvoltării. Sunt elemente minore ce pot contribui la apariția virozelor stomacale ce se manifestă prin diaree, greață, crampe și uneori temperatură.

Sistemul nostru imunitar nu este pus la mare încercare doar iarna sau în perioadele reci ale anului, cât și în timpul verii din cauza mâncatului la restaurante, pe terase și a frecventării piscinelor curățate.

  • Cum menținem sistemul imunitar la cote ridicate?

Printr-o cură de imunizare începută cu ceva timp înainte, deoarece aceasta are nevoie de timp pentru a acționa și pentru a oferi organismului tot ce are nevoie pentru a-l menține puternic.  O cură puternică trebuie să conțină suplimente bazate pe lactoferină și colostru, deoarece acestea sunt cunoscute pentru efectele benefice asupra sistemului imunitar.

Lactoferina este o proteina multifunctionala care, impreuna cu imunoglobulinele G naturale din colostru, stimuleaza imunitatea si creste rezistenta organismului.

Colostrul este laptele matern din primele 48 de ore dupa nastere. Acesta este extrem de ușor de digerat, și de aceea este hrana perfecta pentru bebeluși.  Colostrul contribuie la echilibrarea sistemului imunitar și la reducerea dezvoltării microorganismelor patogene.

  • Activit Imuno, conține lactoferină

Este recomandat pentru creșterea rezistenței organismului, în timp ce potenteaza acțiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse și mai ales contribuie la mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale.

  • Activit Imuno Forte, conține lactoferină

Este util pacientilor in orice anotimp, deoarece stimulează imunitatea, crește rezistența organismului și reduce incidența complicațiilor în diverse afecțuni datorită rolului său antiviral, antibacterian, antiparazitar, antifungic.

Activit Imuno Forte este un probiotic eficient în dezvoltarea și protejarea florei intestinale. Acesta îmbunătățește starea generală în caz de alergii și inflamații.

  • Activit Colostru Premium, conține colostru

Acesta este un supliment natural pe bază de Colostru bovin și Vitamina C, care contribuie la întărirea sistemului imunitar al copiilor și adultilor. Activit Colostru Premium oferă o susținere suplimentară în fața diverselor afecțiuni de natură virală sau bacteriană.

Supliemntele acestea trebuie luate pe termen lung pentru a avea efecte asupra organismului și pot fi achiziționate de pe site-ul ropharma-heltcare.ro.

 

Despre Ropharma

Cercetarea, producția, distribuția en gross și retail, serviciile medicale și studiile clinice constituie un model de business integrat după care funcționează Ropharma. Portofoliul de produse Ropharma cuprinde produse inovatoare care conțin ingrediente bazate pe principii active naturale, molecule obținute în  programe de cercetare laborioase de peste 10 ani, fabricate la standarde de calitate europene GMP pentru medicamente.

Pentru mai multe detalii, accesaţi: http://www.ropharma-healthcare.ro/  sau pagină de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro/.

 

 

 

 

 

 

 

Trimite mai departe