România ocupă primul loc în Europa la decese din cauza bolilor cardivasculare

Statisticile arată că România ocupă primul loc în Europa la decese din cauza bolilor cardivasculare și că peste 60% din decesele din țara nostră au drept cauză  aceste boli. În plus, vârsta la care acestea  se pot instala a scăzut dramatic, în unele cazuri de la 60 la 20 de ani, cum este cazul infarctului miocardic.

Printre cauzele principale se află obezitatea și – în strânsă legătură cu aceasta – nivelul colesterolului crescut în sânge. Aceste valori trebuiesc monitorizate constant pentru evitarea producerii unui incident cardiac, al instalării bolilor cardiovasculare.

Colesterolul este o substanţă grasă produsă la nivelul ficatului prin ingerare de alimente de origine animală. Consumul de grăsimi animale determina  ficatul să producă mai mult colesterol decât este nevoie pentru o funcţionare optima a organismului. Colesterolul în exces se depune pe artere, îngustându-le prin unele sedimente sub formă de mici plachete care vor încetini circulaţia sângelui, favorizând posibilitatea apariţiei bolilor cardiovasculare.

Specialiştii Ropharma susţin eforturile medicilor de familie și ale specialiștilor cardiologi în  prioritizarea tratării bolilor cardiovasculare în Romania și susțin eforturile de prevenție ale acestora. Deoarece cauzele acestor afecțiuni sunt complet cunoscute, specialiștii Ropharma sunt preocupați de sporirea gradului de conștientizare al populației despre pericolele obezității și ale valorilor crescute ale colesterolului în sânge. Ei subliniază importantă monitorizatii permanente a acestor valori că metodă de preventive, dar și de evitare ale unui incident cardiac.

Ropharma propune Cholest Bio, un supliment alimentar recomandat persoanelor cu un conţinut crescut de grăsimi în sânge, deoarece reduce riscurile pentru accidente coronariene şi cerebro-vasculare. Cholest Bio este un preparat hipolipemiant natural, carte scade nivelul colesterolului total, al trigliceridelor şi al lipoproteinelor cu densitate mică (LDH) şi creşte nivelul lipoproteinelor cu densitate mare (HDL).

Despre Ropharma

Cercetarea (R&D), producția, distribuția en gross și retail, serviciile medicale și studiile clinice constituie un model de business integrat după care funcționează Ropharma.

Portofoliul de produse Ropharma cuprinde produse inovatoare care conțin ingrediente bazate pe principii active naturale , molecule obținute în  programe de cercetare laborioase de peste 10 ani, fabricate la standarde de calitate europene GMP pentru medicamente.

Pentru mai multe detalii, accesaţi: http://www.ropharma-healthcare.ro/  sau pagină de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro/.

Trimite mai departe