Beautiful mama – eveniment de vară pentru mămici

În cadrul proiectului ”Creative Brands Hub” al agenției de marketing și PR, Creative Ideas, Ropharma a readus în atenția clienților din România 2 suplimente alimentare esențiale pentru orice femeie pe timul verii: Nutradose Beauty și Nutradose Detox. Datorită conceptului evenimentului “Beautiful Mama” în cadrul aceleiași întâlniri mămicile au primit informații legate despre Vitaprim 3 Junior, formulă specială pentru copiii de peste un an ce asigură dezvoltarea normală a copilului conform standardelor și normelor internaționale impuse.

Gama Nutradose conține 5 formule exclusive care oferă organismului diferite beneficii:Nutradose Detox elimină retenția de apă din organism, Nutradose Beauty îmbunătățește microcirculația și reducerea semnelor de îmbătrânirea pielii, Nutradose G-tonic oferă mai multă energie în perioadele de efort intens, Nutradose Relax scade simtomele asociate stresului, Nutradose Digest asigură confortul digestiv, ameliorând tulburările gastro-intestinale asociate unei digestii lente.

În cadrul întâlnirii, reprezentanta Ropharma, Florența Crețu, a prezentat produsele Nutradose Beauty și Nutradose Detox ca fiind potrivite pentru femeile ce își doresc să lupte împotriva îmbătrânirii pielii și mai ales ce își doresc să facă o cură de detoxifiere la începutul verii: „Femeile ce își doresc ca la începutul verii să arate în formă sau vor ca pielea lor să rămână fermă și strălucitoare pot face o cură de minim 10 zile de Nutradose Detox sau Nutradose Beauty, formule exclusive ce au la bază extracte standardizate prin formule inovatoare.”

Vitaprim 3 Junior este o formulă îmbogățită cu colostru liofilizat, lactoferină și Bifidpbacterium BB-12 recomandat copiilor peste 1 an. Vitaprim 3 Junior este asemănător laptelui matern (aminoacizi, raport corespunzător cazeină/proteină, carbohidranți ușor absorbabili). Formula este conformă cu standardele și normele internaționale impuse și este adaptată tuturor perioadelor de dezvoltare ale copilului.

 

Despre Ropharma

Cercetarea, producția, distribuția en gross și retail, serviciile medicale și studiile clinice constituie un model de business integrat după care funcționează Ropharma. Portofoliul de produse Ropharma cuprinde produse inovatoare care conțin ingrediente bazate pe principii active naturale, molecule obținute în  programe de cercetare laborioase de peste 10 ani, fabricate la standarde de calitate europene GMP pentru medicamente.

Pentru mai multe detalii, accesaţi: http://www.ropharma-healthcare.ro/  sau pagină de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro/.

 

Trimite mai departe