Combate senzația de disconfort cauzată de digestia deficitară

O digestie deficitară poate avea repercusiuni asupra întregului organism și poate duce la o stare generală de disconfort, dat fiind faptul că de cele mai multe ori constipația este catalogată greșit ca fiind o stare, și nu o afecțiune. Studiile recent realizate arată că problemele digestive și implicit constipația sunt tot mai des întâlnite în zilele noastre.

Ciocolax - comunicat

Pentru a combate constipația în toate formele ei, Ciocolax lansează o gamă complexă de laxative naturale: Ciocolax Clasic – pentru ameliorarea constipației ocazionale, Ciocolax Forte – pentru combaterea simptomelor constipației cronice și Ciocolax Rapid – pentru combaterea rapidă a simptomelor constipației ocazionale, având un efect rapid, cu instalarea după 3- 4 ore.

Sedentarismul, stresul și alimentația necorespunzătoare sunt principalele cauze care contribuie la starea de disconfort a întregului organism

Digestia corectă și buna funcționare a întregului organism sunt într-o relație de interdependență, iar sedentarismul, stresul și alimentația necorespunzătoare sunt principalele cauze ale apariției problemelor digestive și ale constipației. Atunci când organismul nu are o digestie corectă, acest lucru va afecta buna funcționare a întregului organism.

80% dintre persoane se confruntă ocazional cu problema constipației

Studiile realizate în acest sens arată că 80% dintre persoane se confruntă ocazional cu problema constipației, iar 40% dintre aceștia nu fac nimic pentru a remedia această problemă, deși le afectează confortul fizic și psihic. Specialiștii sunt de părere că există două tipuri de constipație: constipația ocazională ce apare în timpul călătoriilor, în timpul sarcinii sau după consumarea diferitelor alimente; și constipația cronică.

„Un tranzit digestiv deficitar și mai ales, constipația este într-adevăr o problemă medicală din ce în ce mai des întâlnită chiar și în rândul persoanelor tinere. Până acum câțiva ani, constipația era o problemă digestivă ce apărea cu precădere în rândul persoanelor vârstnice. În ultimii ani, problemele digestive afectează persoanele de toate vârstele, iar noua gamă de laxative naturale Ciocolax vine în ajutorul acestora cu suplimente alimentare plăcut și ușor de administrat.” A explicat Mirabela Milea, farmacist.

Ciocolax lansează o gama completă de laxative naturale

Ciocolax  este primul laxativ natural, învelit în ciocolată belgiană, masticabil, ce acționează eficient și delicat împotriva constipației ocazionale și se recomandă administrarea unui comprimat pe zi, timp de maxim 10 zile. Datorită combinației optime de ingrediente naturale (25 mg Senna și 10 mg Frangula), Ciocolax Simplu acționează eficient și delicat.

Ciocolax Forte este un laxativ natural, învelit în ciocolată belgiană, masticabil, plăcut de administrat, ce acționează împotriva constipației cronice, având efect după aproximativ 8 ore de la administrare. Ciocolax Forte are un conținut din ingrediente 100% naturale: 175 mg Senna și 18,75 mg Frangula.

Ciocolax Rapid este primul laxativ sub formă de capsulă moale care își face efectul în maxim 4 ore de la administrare. Acesta acționează puternic și eficient împotriva constipației, atunci când se dorește un efect rapid. Ciocolax Rapid este eficient și puternic datorită combinației sinergice de ingrediente naturale: 60 mg de Cascara, 50 mg de Senna, 49 mg de Frangula și 15 mg de Fucus.

Trimite mai departe