Diabetul zaharat afectează aproximativ 10% din populație

Există aproximativ 60 de milioane de persoane cu diabet zaharat în Europa,  ceea ce înseamnă aproximativ 10,3% dintre bărbați și 9,6% femei în vârstă de 25 de ani și peste. Prevalența diabetului zaharat este în creștere în rândul tuturor vârstelor, în special din cauza excesului de gretate, a alimentației nesănătoase și a sedentarismului.

 

La nivel mondial, nivelul ridicat de glucoză din sânge ucide anual aproximativ 3,4 milioane de persoane. Aproape 80% din aceste decese apar în țările cu venituri mici și medii, iar aproape jumătate sunt persoane cu vârsta sub 70 de ani. OMS declară că decesele cu diabet se vor dubla până în anul 2030.

Consumul de alimente bogate în carbohidrați și grăsimi saturate și lipsa fructelor și legumelor contribuie la creșterea în greutate, crescând astfel riscul de diabet. De asemenea, studiile au arătat că doar 30 de minute de exerciții moderate pe zi, cinci zile pe săptămână, sunt suficiente pentru a promova o stare bună de sănătate și a reduce șansa de a dezvolta diabet zaharat de tip 2.

Supraponderiul și obezitatea au fost estimate a reprezenta aproximativ 65-80% din cazurile noi de diabet de tip 2. Persoanele supraponderale exercită un risc relativ mai scăzut decât persoanele obeze.

Pentru a ține nivelul de glicemie în limite normale, Ropharma recomandă suplimentul alimentar Glykofit. Acesta este un produs natural, fără reacții adverse, conceput pe bază de extracte naturale din dud alb (Morus Alba), care promovează secreția de insulină de către celulele pancreatice, îmbunătățește metabolismul glucidic și sinteza de glicogen hepatic, micșorând astfel nivelul glicemiei serice.

Produsul Ropharma este un antidiabetic cu administrare orală, ce acționează prin inhibarea enzimei alfa-glucozidaza și impiedică absorbția de glucoza la nivel intestinal, la pacienții cu risc de diabet, prediabet și la cei cu diabet zaharat în fază incipientă. Glykofit se administrează intern, câte o capsulă de 300 mg, de trei ori pe zi și poate fi găsit pe site și în farmaciile Ropharma la prețul recomandat de 22.90 lei.

Despre Ropharma

Cercetarea (R&D), producția, distribuția en gross și retail, serviciile medicale și studiile clinice constituie un model de business integrat după care funcționează Ropharma. Portofoliul de produse cuprinde produse inovatoare care conțin ingrediente bazate pe principii active naturale, molecule obținute în  programe de cercetare laborioase de peste 10 ani, fabricate la standarde de calitate europene GMP.

Pentru mai multe detalii, accesaţi: http://www.ropharma-healthcare.ro/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro.

Trimite mai departe