Nutradose Relax te ajută să previi astenia de toamnă

Astenia de toamnă afectează una din zece persoane. Nutradose Relax este soluția pentru a trece mai ușor peste aceste schimbări pe care organismul le resimte, datorită ingredientelor naturale din compoziție care acționează rapid și eficient, fără efecte adverse.

Astenia de toamnă este provocată de dificultatea adaptării corpului la diferențele de temperatură dintre zi și noapte, dar și de scăderea cantității de lumină pe care o primim de la soare în acest anotimp. Simptomele diferă, de la apatie, tristețe, anxietate, treceri bruște de la o stare la alta, până la tulburări de somn, letargie, iritabilitate și dorința de izolare.

Nutradose Relax are în compoziția sa mușețel, mac californian, valeriană, păducel, passiflora încarnată și hrișcă. Toate acestea sunt atent alese și dozate pentru a asigura o acțiune terapeutică eficientă. Acest supliment alimentar are efect asupra tulburărilor de somn, a durerilor de cap, a oboselii, stărilor de anxietate și a depresiei. Ameliorează stările de nervozitate, de spaimă, atacurile de panică, amețelile, migrenele sau tinitusul. În plus, scade și simptomele asociate stresului cum ar fi tensiunea psihică, instabilitatea emoțională, tulburările digestive.

Modul de administrare a suplimentului Nutradose Relax este de o unidoză (fiolă) pe zi cu cel puțin jumătate de ora înainte de somn, diluată într-o cană cu apă. Asta îl face ușor de folosit și de inclus în rutina zilnică.

Despre Ropharma

Cercetarea (R&D), producția, distribuția en gross și retail, serviciile medicale și studiile clinice constituie un model de business integrat după care funcționează Ropharma. Portofoliul de produse cuprinde produse inovatoare care conțin ingrediente bazate pe principii active naturale, molecule obținute în  programe de cercetare laborioase de peste 10 ani, fabricate la standarde de calitate europene GMP.

Activitatea de productie si in cadrul laboratoarelor este realizata de catre farmacisti, chimisti si biochimisti bine instruiti, cu experienta in domeniu, care formeaza o echipa tanara si dinamica, caracterizata prin: perseverenta, gandire orientata catre profesie, responsabilitate si profesionalism.

Strategia de dezvoltare vizeaza completarea portofoliului cu produse de ultima generatie, produse care contin substante active naturale – rezultat al introducerii si dezvoltarii conceptului biotehnologie/biomedicamente.

Pentru mai multe detalii, accesaţi: http://www.ropharma-healthcare.ro/ sau pagina de Facebook: https://www.facebook.com/RopharmaHealthcare.ro.

Trimite mai departe