Infant UNO Cremă – îngrijire naturală pentru pielea bebelușului din primele clipe de viață

Macheta Comunicat infantUNOPielea bebelușilor necesită o îngrijire atentă fiind extrem de sensibilă și predispusă la dermatite, iritații sau eczeme. Aceste afecțiuni ale pielii îi pot provoca bebelușului o stare de disconfort care îl va face fără îndoială să plângă. În încercarea de a descoperi cauzele și de a oferi soluții pentru problemele celui mic, un ajutor de nădejde pentru mămici este Infant UNO Cremă, o cremă pe bază de ingrediente naturale: vitamina E, extract de mușețel, ulei de migdale dulci, ulei de jojoba și 7% Pantenol.

Unul din doi copii nou-născuți manifestă eritem fesier în primul an de viață

Una dintre cel mai des întâlnite afecțiuni ale pielii la bebeluși este eritemul fesier, cunoscută și sub numele de dermatită de scutec. Studiile arată că unul din doi nou-născuți manifestă eritem fesier în primul an de viață. Această afecțiune nu este periculoasă, însă necesită tratament imediat și o îngrijire corespunzătoare.

Pentru a combate această afecțiune, mămicile trebuie să schimbe scutecul celui mic cu regularitate, să îl șteargă bine după spălarea cu apă și săpun, iar în cazul în care se folosesc servețele umede este necesar ca pielea bebelușului să fie perfect uscată când se pune un scutec nou. Aplicarea cremei Infant UNO previne și tratează eritemul fesier, fiind una dintre cele mai folosite creme de către mămici.

Infant UNO Cremă îngrijește, hidratează și menține sănătoasă pielea bebelușului

Infant UNO Cremă îngrijește, hidratează și menține sănătoasă pielea bebelușului, risipind grijile mămicii. Prin formula sa unică, îmbogățită cu o concentrație de 7% pantenol, alături de extracte naturale, Infant UNO Cremă are efecte recunoscute de prevenire, hidratare, cicatrizare și reepitelizare pentru pielea afectată de eritem. Pe lângă beneficiile pe care le are asupra pielii bebelușului, Infant UNO Cremă poate fi folosit și de către mămicile care alăptează pentru ameliorarea leziunilor mameleonare.

„Încă din primele clipe de viață, pielea bebelușului este predispusă la apariția dermatitelor, iritațiilor sau eczemelor, datorită faptului că atunci când ia contactul cu mediul exterior se pot dezvolta anumite sensibilități. Infant UNO Cremă este recomandată pentru îngrijirea bebelușilor deoarece conține ingrediente naturale și nu conține parabeni, coloranți, parfum sau substanțe antiseptice.” A explicat Nicoleta Ciupitu, farmacist Solacium Pharma.

Despre Infant Uno

Gama de produse Infant UNO face parte din portofoliul Solacium Pharma. Produsele se fabrica urmând cele mai riguroase cerințe actuale, în țări precum Austria, Norvegia, Croația și Italia.

Totalitatea produsele Infant UNO sunt garantate și recomandate de către Societatea Română de Pediatrie.

Gama Infant UNO este construită din două categorii distincte:

Gama de îngrijire delicată bebeluși și copii: Infant UNO Crema, Infant UNO Ser fiziologic, Infant UNO gel gingival, Infant UNO Soluție pentru igiena auriculară, Infant UNO Colifant.

Gama de dezvoltare armonioasă copii: Infant UNO Propokid, Infant UNO Sfeclișor, Infant UNO Jellyvit, Infant UNO Prunișor Lax, Infant UNO Calcio Forte.

Trimite mai departe